Un reconeixement

Passem per la vida i sovint no ens adonem del que tenim just al costat. Cal que fem un viratge amb la mirada i ja ens podem sorprendre amb el que podem trobar. Això és el que ens està passant a nosaltres. Tota la vida ficats en el mon associatiu i encara avui ens soprenem.

Avui no hem passat una gran aventura, però crec que és jut que en faci esment:

Avui tocava revisió mèdica a l’Abdehag. La Xènia, l’Àlex i la Emma s’han quedat a casa descansant i fent una mica de cuchipandi.

Doncs aquest noi i jo ens hem llevat ben d’hora i hem anat a l’Hospital de Sabadell, el Taulí. Les persones de l’Associació se n’han fet càrrec tot el matí. Li han fet una revisió ben completa: analítiques, dentista, oftalmòleg, otorrino, etc… Nomès per això ja seria esmentable, perquè gràcies a això poden trobar malalties o circumstàncies i curar-les a temps. Amb això es salven vides de veritat, i imposa.

Però és que a part, voldria recalcar la tendresa, implicació i dedicació de les persones de l’Associació que se’n cuiden de cadascú dels infants (i de les families acollidores) d’una manera remarcable.

Gràcies!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: