“CUANTO FALTA?”

Avui l’Abraham anava a treballar al matí i ens hem quedat els 4 a casa; quan s’ha despertat tota la “troupe”, hem esmorzat i com estaven cansats… han estat fent el mandrós… mentre jo feia feineta a casa, he preparat el dinar i hem sortit al carrer a agafar el bus.

Clar, el bus de Ripollet… a vegades es fa de rogar i hem estat uns vint minuts a la parada… sentint tres veuetes per torns.. que deien… ” Cuanto falta???” a la parada s’anava afegint gent fins a cinc persones i anaven rient de les histories que explicaven de la tardança del Bus ( s’està prenent un cafè, el conductor tenia pipi, ha trobat trànsfic.. si, si heu llegit bé transfic,… ) així d’amenitzada ha estat l’espera.., i quan han vist els tres que ja arribava l’autobus… VISCA, VISCA han esclatat , saltant i cridant d’emoció, ( la gent que esperava com nosaltres han esclatar a riure de lo contents que s’han posat). Hem pujat, saludant efusivament al conductor – BON DIA SENYOR – i cadascú s’ha assegut a un lloc (diferent es clar!!) i jo he hagut de fer reagrupament .

El conductor m’anava mirant i al final m’ha demanat on baixavem.. i ens ha donat el temps necessari per aixecar-nos i baixar tranquil·lament, quan hem baixat hem caminat uns 5 minuts (ETERNS, amb majúscules) perquè no entenien que haguèssim de tornar a agafar un Bus tan lluny, si pel camí hem trobat tres parades…

El 73, anava ple!!, Hem pujat els primers de la parada i se’n tornem-hi.

– BON DIA Senyor  ( al conductor)

– Cuanta energia eh!!- diu el conductor, esclafant a riure

– Si, si  i no se’ls acaba – he dit jo.

Hem baixat tres parades (amb les respectives queixes, perquè no haviem pogut seure) hem arribat a la feina de “l’Ibrahim”.

A la tarda hem anat a veure a l’Adriana (la nostra fillola) i tots cinc hem quedat enamorats, és molt  “monina”.

Hem tornat a casa a preparar les motxilles i el menjar, que demà ens espera un cap de setmana intensiu a les Basses d’Alpicat, Lleida; si us voleu afegir ja sabeu ens trobem allà.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: