Aigua, per fi! I una de foto!

Abans de començar el post d’avui cal que expliqui la situació de l’Abdelhag l’any passat. Va agafar una forta otitis i no es va poder banyar en tot l’estiu. Per a nosaltres això és una cabronada, però per a algú que no té accés a l’aigua com nosaltres la paraula és una altra.

Doncs bé, aquest any, gràcies al suport de l’Associació i dels metges del Taulí (Hospital de Sabadell) s’ha pogut tractar a temps i es podrà banyar. Tot i que té altres complicacions i ho ha de fer amb taps i un “gorro de piscina) es pot banyar! Com podeu comprendre, això ha estat motiu d’alegria molt gran per a ell i els meus fills.

– Ara podrem anar a la pisicina amb l’Abdehag.

– Jo, puc piscina i platja, Quan anem a la platja? – pregunta l’Abdelhag

I avui, per fi, hem anat els 4, ja que la Xènia treballava. Mira que feia fred a la piscina, ho sé perquè m’han obligat a ficar (que jodios). I fins i tot quan l’Àlex i la Emma han sortit l’Abdehag es volia quedar, tremolant i rient. Al final hem hagut de marxar perquè hi havia una invasió en diferents onades d’atac dels petits dels Casals d’Estiu de tot el Vallès (m’ho ha semblat).

 

Per la tarda, teniem cita amb l’Ajuntament de Sabadell per fer la recepció i foto dels infants. L’Ajuntament col·labora pagant la meitat dels bitllets d’avió dels infants. Haig de dir que l’Acte ha estat curt i correcte, però em plantejo si aquest és el preu que cal que paguin perquè Sabadell continuí recolzant el Projecte. Aquests pensaments són meus, però veient-los asseguts i desubicats penso que potser no hauria de caldre fer una foto perquè la gent entenguéssim lo fotuts que estan al seu país.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: