Un dia qualsevol… o no

Avui el dia ja ha començat ben d’hora. L’Abdelhag havia de tornar al Taulí per acabar de posar-se al dia. Quan l’he llevat em mirava amb incredulitat com dient “- Però què fas?.” En el trajecte anava més adormit que despert però, per sort, tot ha anat força ràpid i ha tornat d’hora a casa.

Durant el matí, entre les diferents distraccions, s’ha fet una de les activitats premium de la Emma: Sessió de maquillatge a la Xènia! Pel que sembla, la sessió ha estat complexe i amb vàries tones de pintura. Quan jo he tornat de la feina, per sort, ja no en quedava rastre.

Després de dinar hem anat a la biblioteca perquè l’Abdelhag volia llibres en àrab i nosaltres en volíem buscar sobre la situació al Sahara. Avui hem anat a la biblioteca de Cerdanyola perquè la de Ripollet està en reformes durant tot l’estiu. Ens ha agradat força i la recomanem des d’aquí. Hem fet les gestions perquè ell també tingués un carnet, en principi deia que el més fàcil seria que els agafés amb el nostre carnet i l’Abraham li ha explicat que nosaltres volíem que tinguès un propi ja que trobem important que cadascú agafi els llibres que vulgui i se’ls senti de la seva responsabilitat. La noia s’ha soprès, i li ha dit.. doncs em sembla perfecte, i sense més dilacions.. li ha fet un carnet per a ell

A part d’alguns llibres àrab-català, l’Abdelhag i, per suposat, l’Àlex s’han agafat un bon piló de llibres d’animals.

Per començar a llegir-los hem anat a una gelateria a prendre orxata, granissats i batuts. A part, la Xènia s’ha emportat el ja clàssic pot de litro d’orxata per congelar.

Per acabar el dia, hem fet una mica el tonto…

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: