Calor, calor ?

Avui ens hem llevat com sempre. Hem estat tots i totes més mandrososi mandroses que de costum, a part de serios@s, pel tema d’ahir.
L’Abraham li he preguntat que havia passat no ha volgut parlar del tema, i ens hem estimat més deixar-ho…
Hem aprofitat, i hem anat a comprar al super… Mentre nosaltres ens quedàvem fent el dinar, a casa, l’Abraham anava a buscar un locutori,.. Als 3/4h va arribar, havia trobat un… Havia anat a mirar fins i tot a pobles del costat… I finalment va trobar un prop de l’ajuntament..
Vam dinar, fer la disgestió.. (Per a nosaltres, aquest moment és el més llarg i més dur… Sentim cada dia…

– Puc anar a la piscina?, ja puc? I ara? ….)

Mentre esperàvem per fer la digestió, vaig sortir al jardí i vaig trobar-me amb un inquilí/na nou/va … Quina poooooooooor!!
Vaig entrar dins de casa, i vaig cridar a Abraham de la jungla ( el salvador dels animals) la va agafar amb un pot, el vam tancar amb precinte i la vam mirar i remirar, després la vam deixar anar a una Pineda al costat de la riera.
Després de passar 2 hores amb preguntes insistents…. A la fi anem a la platja, arribem i, no he deixat encara la bossa al terra, que els tres ja han arrencat a córrer i estan a dins de l’aigua. Normalment sempre mirem la bandera, pero avui ni això , bandera groga, per onades una mica grosses, pero per ells…. Millor, (realment no eren molt grosses, però segons l’Abraham soc patidora). De cop i volta…. Va començar a ennuvolar-se i …. Per sort no va arribar a ploure però les muntanyes del fons de Cambrils semblaven “el Monte del Destino”.
Després d’una sessió de platja (mes curta del que alguns haguessin desitjat), vam passar per la dutxa, sopar… I l’Abraham i l’Abdelhag a les 21:30, van marxar al locutori , com l’Abraham estava amb connexió d’internet va poder penjar la foto al Facebook i de seguida ens vau ajudar a descobrir quina espècie era L’Aranya tigre. Gràcies per la vostra col.laboració!
En teoria a les 22h havien quedat amb la família de l’Abdelhag… Van tornar a casa a les 24h, perque la família, no es van poder connectar fins a les 22:30 passades, perquè feia moltíssima calor i han de caminar força fins arribar al punt de connexió!!!..
Nosaltres aquí ho tenim bastant fàcil: connexió Internet a casa i les temperatures …les podem modificar al nostre gust amb aire acondicionat, piscines, begudes fredes, gelats…. Ells allà no tenen cap d’aquestes comoditats, tal i com ens va explicar l’Abdelhag l’altre dia.. no tenen aigua corrent a casa, ni nevera, ni begudes fredes, ni gelats… La nevera de la botiga és per la carn.
Sovint ens costa entendre i empatitzar amb la situació en la que viuen i s’hi troben de manera NO VOLUNTÀRIA!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: