Que guapooo, eh!

Avui ens hem llevat i després d’una nit de pluja…(no de les tormentes que passem cada any i ens agraden tant), aquest cop una pluja petita…
Doncs avui venen els avis i amb ganes de platja… Cal dir que ahir a la nit mentre estàvem parlant ,a la platja, que vindrien els avis i que havíem d’estar-se tranquils… I la Emma va deixar anar rient…

– Sobretot la yaya carme!!

Doncs pobres, avui ens hem quedat sense platja .
Doncs al que anavem…
Els tres estaven una mica “mustios” perque no hi hauria platja…de totes maneres com a l’Abdelhag li feia mal el cap… han fet una escapada a la biblioteca a agafar pelicules de Detective Conan…
També s’han apuntat a la visita el Ferran i la Sílvia (uns amics nostres de fa moooooooltde temps) i que ens volien veure i ensenyar el seu “cochazo” nou.
Quan han arribat els avis, l’Abdelhag, l’Àlex i la Emma s’han posat a preparar l’aperitiu amb la Carme, això si… s’han rentat les mans a consciencia!!

Quan han acabat de prepara-ho han arribat el Ferran i la Silvia, els hem saludat i hem sortit amb els nens i l’Albert a veure el “super cochazo”.
El Abdelhag ha al.lucinat!! Mirava el cotxe i em mirava a mi amb cara de flipat!!! I el pobre s’ha quedat amb un pam de nas i amb les ganes de pujar a fer un tomb, perquè el Ferran s’ha endut a l’Albert.Tot i que quan han arribat ens han dit que els cotxe s’ha espatllat, així que mentre preparàvem les coses a la taula per dinar ells parlaven amb el mecànic, la grua….

IMG_2062Finalment hem dinat i esperat que arribes la grua…

Quan a les 18h han dit de marxar els avis amb el Ferran i la Sílvia, l’Albert ha anat cap el cotxe i l’Abraham li ha dit que li ensenyés a l’Abdelhag. Ell s’ha pujat “fletxat”, s’ha assegut, ha tancat la porta i ens ha dit al’Àlex i a mi que ens pugèssim… Mira a l’Albert i li diu:

– marxem, marxem

L’Albert i jo ens mirem, ens posem els cinturons ( tot i fer la volta a l’illa…) i els nens al.lucinats. Aleshores l’abraham anava a porta el cotxe davant de casa, però abans li hem dit a l’Àlex que pugès, es poses el cinturó i seiès al costat de l’Abraham de copilot… S’ha emocionat moltíssim per haver-se assegut allà!!! (no han fet ni 200 mts, però ells emocionats).

Quan els avis i el Ferran i la Silvia han marxat, ens hem posat a desmuntar la piscina. Però abans hem fet una mica de “guerra d’aigua” conxavada entre l’Àlex i jo… Li he tret, a l’Abraham,  el mòbil, la clau del cotxe, tot el que duia a les butxaques dels pantalons  ( i ell que s’ho ensumat… se’ls ha tret ) i ha sortit al jardí.

– A l’ataqueeeeeer … i una manguera, amb l’Àlex al final l’ha atacat …

Ja ja ja l’Àlex reia divertit…
Aleshores la perjudicada he estat jo… M’ha agafat i m’ha tirat vestida dins de la piscina, i desprès ha agafat a l’Àlex i chooooof a dins la piscina, i l’últim en ficar-se ha estat l’Abdelhag, que no ha necessitat més motivaciò !!! Així que hem aprofitat per netejar-la buidar-la… Quan s’ha buidat…

Ostres ostres…

IMG_0449

Ha aterrat un ovni al jardí!!!! Ara ens ho prenem millor perque hem vist que la gespa torna a créixer be! Però el primer any ens vam espantar molt no, mooooooltísssim.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: