Gràcia!

Ahir parlàvem amb l’Abdelhag sobre a on aniríem avui (barri de Gràcia en festa). Ell, que tenia un record del darrer any, quan havia anat, ens explicava:

– És com decorat del Mercadona però en carrer. (Mercadona volia dir Baricentro)

Després preguntava si el barri de Gràcia es deia així perquè feia riure..

Doncs bé, com dèiem, ahir van quedar amb els Ricards per anar a veure les Festes de Gràcia. Ja sabeu: carrers decorats, possibles coneguts/des, ambient veïnal festiu i carrers amb olor a cervesa (quins records de joventut..!!)

Ens ha costat una mica començar la ruta; el primer carrer que hem vist ha estat el carrer Verdi, i hem aprofitat per anar a veure a la Irune, mare del Dídac, amic de la classe de l’Àlex, que té una botiga- taller recomanable: Costuretas Social Club. Una vegada hem deixat de xerrar de tot una mica, hem tornat a reprendre la marxa, veure més carrers guarnits, caminar, caminar i caminar i sentir que les cames estan esgotades, desfetes i sentir: volem tornar a casa. Hem aconseguit arribar a la Plaça de la Vila on hem coincidit amb l’Astèrix i Obelix ( que tot i que els hem buscat no hem aconseguit veure’ls), i la demostració de tres colles castelleres. Per cert, també hem concidit amb la Bibi & family (amics de la Tati), hem xerrat una miqueta i hem continuat caminant.

IMG_2202

Ara teníem un rumb fix: Els zombis (carrer progrès), que com aquest any, han posat una mena de normativa , els carrers són d’un únic sentit… havíes de buscar l’entrada. Hem fet una mena de cua-embús… on les “superyayas” feien pressió perquè ningú es colés mentre es colaven elles; em deien que sobretot controlessim als nens i elles al passar entre nosaltres, eren les que feien que es separessim… vamos, que… “Pa comerselas” (y no por lo monas). Quan ja haviem aconseguit entrar, hem fet 5 metres i a la Emma… el tema zoombis no li ha agradat gens, així que l’he agafat i me l’he endut fora (amb el problema que havia de desfer el camí fet) sort que la gent ens mirava i entenia que passava una nena amb ulleres de sol i plorant dient .

– No vull ni mirar!!!

Quan hem sortit del Progrès Zoombie, m’ha dit:

– No era per tant, el que passa que com porto les ulleres de sol i son fosques, encara ho veia més fosc i amb més por, però no era per tant (seguidament he pensat ME LA COMO).

IMG_2215

Ens hem trobat al final del carrer (nosaltres donant la volta ) i hem començat a pujar fins on teníem el cotxe aparcat, i hem decidit trobar-nos al Mc Donalds de Ripollet (si al final li agafaré gustillo i tot), hem dinat ( si podem dir-ho), hem aprofitat el mini chiqui-park i hem pensat a fer el cafè a casa.

 

Hem pujat a casa, han jugat una mica i com l’Abdelhag tenia “mono” de bicicleta, l’hem agafat i hem anat al parc tots junts (bibicleta, patinet, pilota…) han estat jugant una mica.. fins que l’Àlex ha acabat lesionat (una rascada al genoll) i quan han pujat l’Emma, l’Abraham i el Ricard a casa un moment.. l’Emma s’ha lesionat ( s’ha fet un tall a la parpella amb el patinet) i cal destacar que a estat una CAMPIONA (amb majuscules) ha plorat lo just  i li ha dit a l’Abraham com l’havia de curar i què li havia de posar..

Així que quan han tornat a baixar, ens ho han explicat i nosaltres els hem explicat que teníem un Abdelhag, una mica enfadat, perquè volia passar amb la bici per un lloc que no podia, així que s’ha “enfurrunyat”, cosa que hem començat a veure des de fa uns dies: quan el marquem o li diem a alguna cosa que vol, no.. “s’enfurrunya” com ho fan l’Àlex i Emma.

Ens hem acomiadat del Ricard i Ricard jr, hem pujat a casa i hem preparat el sopar, avui volien “Rollitos” (tortitas mexicanes amb pollastre i formatge), hem sopat, una mica de dibuixos i ha dormir. Cal dir que han caigut de seguida!

BOOOONAAAAA NIIIIIIIIIT!!!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: