It’s raining Tati

Ha estat un dia passat per aigua que no ens ha deixat fer gaire coses. Al final això ha pesat força i ha estovat a l’Abdelhag, necessitat de sortida i moviment.

Però anem a pams. El matí ha estat força tranquil fins a l’hora de dinar. Després, han vingut les Wolperines a fer un cafè. A mitja tarda s’ha afegit la que faltava pel duro: la Tati. No cal que la presentem, però ho farem: Gemma Josa, germana de la Xènia, tieta acèrrima de l’Àlex i de la Emma (ara també de l’Abdelhag) i queen of suelts. Doncs bé, quan ha arribat hi havia un mini debat per anar o no a l’Ikea (aquí no poso link, nomès faltaria). Hi havia la seció Andy i Abraham que declinàvem la oferta i la secció Carol, Tati i Xènia que la defensàven. Entremig, l’Abdelhag donava mostres de cansament per estar tancat, volia anar amb bicicleta i, tot i no saber què és, la intuició li dèia que no anès a l’Ikea.

Finalment, les wolperines han posposat la sortida per un altre dia, i han marxat a casa. Poc després hem fet 2 equips: 

Equip Ikea: Xènia, Gemma i Emma.

Equip bicicleta: Abdelhag, Àlex i Abraham.

Quan hem tornat de les sortides, l’Abdelhag ens ha dit que li feia mal el cap, ha sopat i ha marxat a dormir. Per la seva banda, la súper Tati ha adormit a la resta de perles (i creiem que a ella mateixa també). Shhhh, silenci.

IMG_1183 IMG_1185

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: