Aprofitant els dies

Ja començem a parlar del final de les vacances i es nota. Suposo que, sense adonar-nos parlem sobre la marxa de l’Abdelhag amb diferents persones i entre nosaltres, sobre què hem de fer i preparar. A més, ja hi ha força confiança i els nervis i estats d’ànim es dissimulen molt menys. Avui, per exemple, l’Abdelhag ha estat súper neguitós a primera hora i al final entre riures i estats més seriosos.

A primera hora, aprofitant que el dia aguantava prou bé, hem anat al Parc de Catalunya, a Sabadell, pensant que a tots els semblaria bé. A l’Àlex, la Emma i la Tati (que s’ha quedat a dormir) els ha agradat molt i s’han tirat per tots els tobogans. L’Abdelhag, per a la nostra sopresa, no ha volgut i s’ha quedat als bancs amb nosaltres.

Al marxar hem fet 2 equips, ja que duiem 2 cotxes. Un ha anat a comprar i l’altre a veure l’aeroport de Sabadell. En aquest darrer anava l’Abdelhag i la Emma. Hem arribant, però al ser agost no hi havia gaire avions en moviment i hem marxat d’hora.

Després de dinar hem fet la ruta del reparto: casa dels avis, descarga de Tati, casa dels Yayus. La veritat és que a vegades semblem MRW. Quan hem tornat hem anat al parc amb les bicis i patinet. Cal aprofitar els moments de solet.

IMG_1255

Per la nit, quan ja dormien l’Àlex i la Emma, hem fet un Skype amb l’Ali, oncle de l’Abdelhag. Estava al Aaiún, la capital del Sàhara occidental. Fins ara, el deixàvem fer amb la seva familia en certa intimitat, però al no funcionar l’audio hem recorregut al teclat i l’hem  hagut d’ajudar. Hem fet  una vídeo-conferència entre la Xènia, l’Abdelhag i jo, amb el seu oncle. Com dèiem al principi, un dels temes a tractar  és la tornada, ens ha preguntat quin dia és per poder tornar a temps de retrobar-se. També hem parlat sobre aliments que necessitin: ens han dit Mel i oli d’oliva, per exemple. També ens hem parlat de medicaments ja que allà no en diposen gaires: pel mal de cap, pel mal de genolls de l’àvia, etc…

Ha estat una conversa inesperadament llarga i molt divertida per a tots i totes, però qui ha estat més feliç ha estat l’Abdelhag.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: