“Refresca´m el dia”

Avui l’Abrahm i l’Abdelhag han hagut de matinar perquè havíen d’anar a l’Hospital Taulí (on si us acosteu podeu veure una exposició sobre les mines antipersona, encara teniu uns dies) han anat a l’hospital a posar-li una segona dosis d’una vacuna abans que torni al Sahara.

IMG_1196

Quan han acabat, després de la vacuna, ens han trucat i ens hem muntat al cotxe,  per anar al tibidabo amb els Yayos… clar en dos cotxes, perquè no hi cabem… doncs resulta que quan nosaltres estavem a punt d’agafar la carretera de l’Arrabassada… Osti!!

– Abraham, hem de tornar, perquè ens hem deixat o m’he deixat l’entrada..

– No fotis…

– Doncs si…

Així que hem hagut de tornar i sort!, perquè mentre tornavem se m’ha acudit mirar preus, horaris d’apertura… i ….

– “Repanochas… els dilluns està tancat…

– No fotis..

Així que hem trucat als yayos, i estaven sortint del parking del tibidabo, s’han acostat i han preguntat quina part estava oberta i es clar, només estava obert la part de l’avió, Talaia i Noria.. aixñi que hem decidit quedar a la plaça de vallvidrera. Quan hem arribat hem parlat de moltes altres alternatives i una d’elles era anar a nucli zoològic Cal Castillo, ai´xi quem hem trucat i ens ha dit que tot i estar tancat, que passessim i els podríem veure des de fora..

Quan hem arribat  nucli zoològic Cal Castillo, estava allà ell i ens ha deixat passar, i veure i tocar als animals que allà té, i resulta que “el mundo es un pañuelo” i el Sr Josep Castillo… havia estudiat amb un dels meus oncles, així que ha estat parlant molta estona amb la meva mare, mentre nosaltres els donavem pa i veiem com intentaven agafar una petita cèrvol, per portar-la al veterinari (per uns) i creiem que aparellar-la (per uns altres), hem decidit marxar perquè poguessin fer la feina amb tranquilitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Hem anat a casa a dinar i després de dinar hem anat a fer unes fotos carnet per l’Emma, perquè li ha caducat el DNI, i demà l’hem d’anar a renovar, doncs li han fet la foto (amb les celles descobertes, perquè és obligació que les celles estiguin descobertes – sense comentaris), hem anat a comprar i al parque, amb les bicis i globus d’aigua… Ja us debeu imaginar el final oi..

Les dues famíles que hi havien al parc… s’ho han passat pipa rient de com hem acabat… Mullats de caps a peus, de petits a grans per suposat!!! Hem fet dutxa, sopar i estem esperant per fer un skype amb la familia de l’Abdehlag !!

BONA NIT a tothom!!

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: