Finals de cicle 1

Avui he començat a treballar… Però abans de marxar ja s’han aixecat la Xènia i l’Abdelhag:

– Fins després, ara marxo a treballar Abdelhag.

– Nooooo, per què?

Va bé saber que no estic sol en la tragèdia.  

Quan he sortit de treballar he anat a buscar a la Gemma (Tati) per reunir-nos amb tota la familia en pleno: Avis, Yayus, Tati i Besàvia. Li volíem fer un dinar de comiat a l’Abdelhag!

El dinar, com sempre, ha estat un follón… però ja ens agrada. A l’acabar hem tingut una divertida sessió de fotos (per molts inacabable) i, posteriorment, una sessió improvitzada de ball. Volíem que ballés l’Abdelhag i al final ha estat l’únic que no ha ballat.

 

Quan ha marxat tothom hem anat al parc amb les bicicletes i el patinet, però poca estona perquè havíem d’anar a sopar i a la Fira!

Avui ha començat la Festa Major de Ripollet i l’activitat que més els motiva sempre és la Fira. A més, li havíen venut la moto a l’Abdelhag i aquest no sé ben bé que s’imaginava.

Quan hem arribat, de nit, ha flipat amb les llums de colors (i les noies ultra-arreglades) que hi havia. veient el percal hem dit que tothom es podia muntar a 2 atraccions com a màxim.

L’Abdelhag i l’Àlex s’han muntat al castell de Spiderman…. o això deien els de l’atracció. La Emma i l’Abdelhag s’han muntat als autos de xoc.L’Àlex i la Gemma i jo mateix a un tren.

I la Emma sola a un mini pop que l’ha fet flipar. Ho ha donat tot! A més s’ha trobat a la seva amiga Berta, de la classe, i encara s’ha emocionat més. No sé si es pensàven que ens anàvem a desdir, però el cas és que tant l’Àlex com l’Abdelhag s’han posat seriosos i una mica creuats.

Molt cansats, hem anat cap a casa a dormir.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: