Visita

Fa dies un amic de l’Àlex, el Llorenç, li va enviar un missatge perquè estava enyorat i volia que anès a casa seva, i com era molt difícil, perquè encara està l’Abdelhag va preferir que vinguès i així ha estat.

El Llorenç va venir al matí, a les 10 i al principi estaven tots una mica espectants a veure que podien fer; van jugar amb playmobils i els seus animals, amb pelutxos fent un zoologic per tota la casa i els anaven a rescatar, una mica a la Wii-U, i vam dinar.

Li vam preguntar que volia per dinar i va deir que s’ho pensaria, al final vam escollir macarrons amb formatge i tomàquet, i de segon teníem sonsos (el peix estrella del Martinet), així que després de dinar es van repartir la zona del sofà sense problemes (dos a dalt del sofà i dos al puff) per vere la tele.

A les 16:30 ens vam començar a mobilitzar, vam buscar un banyador pel Llorenç, vam agafar les coses per anar a la piscina i… que es prepari tothom que anem!.

Ens vam haver de repartir en dos cotxes ( sense voler-ho va passar com sempre, de manera natural, es van anar els nois per una banda i les noies per una altra..), quan vam arribar, s’anaven despullant pel camí, i quan vam deixar la bossa a terra ja teníem dos que estaven dins l’aigua (Llorenç i Àlex), i tenien en NON-STOP mode posat.

 

Van estar molta estona dins l’aigua, fins que els seus estòmacs es començaven a sentir i van sortir, van menjar galetes i  ens van mirar i van dir:

– Ara podríem anar a casa i buscar un berenar que no sigui marrano i ens ompli.

El Abraham i jo ens vam mirar i vam esclatar a riure. I així vam fer, la gana no esperava i el fred es començava a fer present. A l’arribar a casa vam preparar uns mini bocates (de nocilla van demanar) i van jugar una mica i com no vam accedir a les seves demandes de jugar a la Wii, ens van demanar veure dibuixos “Tomm & Jerry”, mentre l’Abraham preparava els bikinis. L’Abdelhag es va ficar dins l’habitació de dormir i em va dir:
– Un moment, no entris.
Quan va sortir ens va donar una sorpresa, es va posar el tratge que va portar per les ocasions especials, estava molt content, tant que em va fer que enviés una foto seva a tota la gent i famílies de SAIS.

 

Van sopar bastant ràpid i van seure un altre cop a la zona de relax (estaven molt cansats ) i no es van moure, estaven captivats pel Doraemon.
Fins que van venir els pares del Llorenç a buscar-lo ! Vam quedar en veure’ns un altre dia. Fins aviat Família!!!
 
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: