Retrobament, cap el final..

Avui ens hem llevat esglanoadament, esmorzat amb tranquilitat i… hem pensat anar amb la Tati a Cal Castillo, i portar el pa sec que van portar els yayus, i 4 pastanagues i com teníem una enciam una mica pocha.. hem aprofitat per portar-la també. Mentres jo em quedava a casa , per no haver d’anar en dos cotxes, fent el dinar i preparant les coses pel sopar amb tots els amics i amigues de l’associació SAIS.

 

 

Quan van arribar em van estar explicant que havíen vist ponnys, rucs, daines, conills, dos porquets vietnamites, gallines, oques, una truja , per ells, gegant, i un astruç o emú (encara no ens em posat d’acord en que és, així que diuen que hem de tornar)… Venien super emocionats perquè els havíen donat per menjar pa sec i els animals preferien les pastanagues i l’enciam.. estaven molt contents.

Quan vam acabar de dinar i vam reposar una mica el menjar, l’Àlex, l’Abdelhag, i l’Abraham van portar a la Tati a casa seva i quan van pujar , van posar el sopar amb les begudes en dues bosses i cap el local de l’associació.

Vam tenir sort i vam aparcar davant la porta, vam descarregar en un moment i … els nens van desaparèixer en un tres i no res, van marxar a jugar amb el Hassan (amic de l’Abdelhag), al cap d’una estona van tornar amb nosaltres l’Àlex i l’Emma fins que vam començar a preparar les coses del sopar, col·locant-lo a la taula, i mica en mica va anar arribant la gent, quan ja estavem la majoria , vam començar a sopar, hi havien coses delicioses i amb unes pintes impressionants.

Just a l’acabar de sopar, els nens (tots )van anar desapareixent i corrien amunt i avall rient i cridant, mentre jugaven i nosaltres anaven parlant de tot una mica, des del conflicte al sahara, la maleta, l’experiència, i de diferents coses, rient i gaudint de la vetllada, tant i tant ens vam enrollar que alguns dels nens i nenes se’ls notava l’esgotament i es feia present que ho havien donat tot.

 

Vam anar recollint, i abans de marxar vam fer un brindis tots els que estavem allà, la propera vegada que ens trobem serà per portar els nens a l’aeroport i que ells es puguin trobar amb les seves famílies, això voldrà dir que ja s’han acabat les vacances.

IMG_2496

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: