Trucada al vespre

Ja queda molt poc perquè ens retrobem amb l’Abdelhag. Es nota a l’ambient: ja hem preparat uns calaixos amb la roba que tenim per a ell (tot i que fins que no hagi arribat i se la provi no sabrem si li va bé), hem preparat les habitacions de l’Àlex i la Emma perquè pugui dormir-hi i ens estem organitzant la vida mentre no tenim vacances.

A més, creiem que no debem ser els únics nerviosos perquè ahir ens van trucar des del Sàhara. Vàrem poder parlar amb l’Alí, oncle de l’Abdelhag. No resulta estrany poder parlar amb ells, però sovint és complicat entendre’ns bé per la cobertura. A nivell d’idioma ens entenem prou bé ja que ell mateix parla castellà aprés quan va estudiar a Cuba. La germana de l’Abdelhag també parla castellà de quan va estar acollida al país vasc. Tot i les dificultats, la il·lusió mútua que tenim ho supera tot i ens fa entendre.

Després de preguntar-nos per la familia una i altra, vàrem anar concretant que segurament la setmana vinent ens retrobarem amb l’Abdelhag.

Després de parlar amb l’oncle es va posar l’Abdelhag i li vàrem dir que l’esperàvem per anar a la piscina i la platja. Quines ganes que té!

Serà una setmana molt llarga!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: