Ja els tenim aquí!

Finalment ja han arribat. Tot i que encara queden alguns nens i nenes per arribar de la nostra associació, avui ha vingut el grup més gros. I amb ells, l’Abdelhag.

Com ja he comentat, la Xènia està a l’Associació i aquesta s’encarrrega de cercar els infants a l’Aeroport. Com que calien cotxes, he tingut el privilegi de formar part de la comitiva i, la veritat és, que ha estat molt emocionant.

Com que l’avió venia amb 45 minuts de retard hem tingut la oportunitat de xerrar sobre diferents temes i, un d’ells ha estat sobre el què ens porta a acollir a un infant. En el nostre cas, és innegable que hi ha una sensació d’afecte, però, sobretot hi ha una voluntat de recolzar i denunciar una situació injusta. Al final allò important és acollir a un infant, no a quin infant. Tant debó no calguès que els acollissim!

IMG_3922

Un cop ha passat l’espera, ja han arribat els nervis: l’avió havia aterrat! Quan han sortit per la porta, les diferents associacions ens hem acostat i els hem fet un acompanyament fins a la sortida, on hem fet la foto de rigor i les benvingudes.

Un cop allà, ens hem repartit en cotxe nens i de nenes, que han vingut amb nosaltres fins a l’Associació. Ha estat molt interessant el trajecte.

Un cop hem arribat, l’emoció de les famílies acollidores ha estat molt forta: abraçades, petons i riures. Un cop allà, hem fet els papers de rigor i una altra foto de benvinguda, agraïnt també als companys i companye de la Cgt de Sabadell el seu suport.

IMG_3935

Al cotxe, sols amb l’Abdelhag, hem al·lucinat perquè semblava que no hagués passat el temps: el català era perfecte, es recordava de tots els noms de la família i amics, etc…

Quan hem arribat a casa també ha estat molt emocionant. L’Àlex i la Emma l’han rebut aclaparant-lo i volent esnsenyar-li totes les novetats d’un sol cop.

Finalment, s’han notat els dos dies que portava viatjant i ens ha demanat per anar a dormir. Ha caigut en segons.

Que descansi, que ens esperen dos mesos d’aventures!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: