First day

Els nens s’han llevat força tard, l’Abdelhag encara més. Ja sabem que els primers dies ha d’anar recuperant-se del viatge.

Per aquest motiu, i sabent el què tocava per la tarda, m’he estimat més un matí de relax. La veritat és que tant relax ue al final ja volia sortir i fer coses. Els he explicat que per la tarda anirien a la trobada que fa l’associació al Parc Catalunya de Sabadell.

Durant el matí hem pogut parlar amb l’Alí, oncle de l’Abdelhag, via whatsapp. Li he enviat fotos, vídeos i ell ha fet el mateix. L’abdelhag ha estat molt orgullós d’explucar-nos coses sobre el seu cosí petit, el seu avi, i la seva família en general.

També he aprofitat per fer una gestión d’importancia vital: afegir-lo al nostre carnet familiar de la piscina! De moment ens hem d’esperar fins que el metge que fa la revisió no ens doni l’ok, ja que tenia els timpans foradats i no ens volem jugar a que tingui una otitis i es quedi tot l’estiu sense aigua.

Durant la tarda, han anat al Parc Catalunya a Sabadell. Aquesta trobada es fa amb diferents objectius: que els nens es trobin i es relacionin entre ells, que les famílies també ho fem i l’Associació i nosaltres poguem compartir dubtes, aclarir temes, etc..

La trobada ha estat d’alló més rica!

I hem sortit al diari de Sabadell!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: