Revisió

Com ja vàrem explicar l’any passat, un dels motius perquè vinguin els infants és el de poder fer una revisió mèdica completa i fer, si cal alguna intervenció per tal de millorar la seva salut allà als campaments. És una tasca  on l’Associació i l’Hospital Taulí s’hi volquen i en 4 dies fan una tasca fantàstica.

Les famílies duem a primera hora als infants amb mostres per analitzar de cadascú i els deixem amb la gent de l’Associació durant tot el matí. Al migdia els recollim i uns dies més tard ens donen un informe. Si s’escau, algun dels infants va a un especialista: dentista, otorrino, cardiòleg, etc…

La millor notícia és que, amb cautela, l’Abdelhag es podrà tornar a banyar! Els 3 nens han saltat de contents perquè demà… toca piscina! (això si amb taps i gorro de piscina ).

A la tarda hem fet una de les coses que més li agrada… a part de mullar-se, que és anar al super a comprar… li agrada portar el carro, i passejar-se pels passadissos veient tots els prestatges plens… Hem aprofitat i hem comprat les coses er la trobada de demà…. SORPRESA….

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: