Piscina familiar

Ens hem llevat una mica tard, perquè ahir a la nit van venir les “Wolperines”a sopar, i donar-li el nostre regal de primer aniversari a la Wolperina petita; hem aprofitat a fer coses i anar a comprar bufant perquè no els venia gaire de gust.

Quan hem arribat a casa … a l’Àlex li venia de gust fer un dinar una mica especial… ha preparat un beuratge “Sang de bufal” i macarrons a la savia d’arbre….Ha quedat instaurat que un dia a la setmana farem un dinar especial.

Avui. com que estavem tots junts i ja teníem el vist i plau del Dr Traveria (metge  del Taulí).. podríem donar per mega-inaugurat l’estiu: Anàvem tots a la piscinaaaaaaa.

En tornar, l’Àlex ha volgut pintar una pedra amb unes eines prehistòriques que vàrem comprar l’altre dia a la fira de Vilassar de dalt. Al final del post trobareu les dades de l’artesà que ens ho va vendre. Ha estat molt interessant per a tots/es.

Ha estat bo,  perquè agraïen que anèssim tots cinc, perquè així es podríen ficar a a piscina gran, hem anat cap a casa, hem sopat i hem sortit a passejar perquè muntaven paradetes al carrer i hi havia colxonetes… L’equip de les noies ens hem separat dels nois, perquè l’Emma estava cansada, aixi que a les 23.00 ens hem retirat i els nois s’han quedat a la cua dels llits el·làstics… Tot i estar cansats d’esperar… han vingut superespitosos però rebentats… com diem cada nit…

“Pipi, pijama dents i a dormir!!” Bona nit!!!

FullSizeRender

La targeta d’en Marco, l’artesà.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: