Vacanceeeeees

Avuí he començat es vacances, però no sé qui estava més content s l’Abdelhag o jo, el primer que ha fet ha estat felicitar-me i acte seguit :

– Que farem?- ha dit emocionat!!

Han vingut a dinar els meus pares amb la Fiona, cosa que a l’Abdelhag li agrada molt, perquè vol tenir un gos ( vol un pel Sáhara), aixi que li vam dir l’any passat que quan vingués la Fiona la podria passejar ell, i així ha estat, la meva mare a dit que anava a treure la Fiona i abans que la gossa reaccionés, ell ja tenia posades les xancles.

Avui també esperàvem la visita de’n Martí, un molt bon amic nostre, ell treballa a GAES, i gràcies a que tenen un programa solidari, (on fa temps ja van participar infants saharauis) li ha revisat les oides a l’Abdelhag, que ja sabeu que té els dos timpans perforats. Doncs ha vingut i en un moment li ha revisat les oïdes i li ha fet el motllo per fer els taps definitius. Gràcies Martí i!!

Després hem anat a comprar i hem tornat a casa a sopar i dormir, ha estat un dia relaxant, perquè començava les vacances (m’han deixat el migdia de relax).

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: