Primer cop que reben als infants saharauís a l’Ajuntament de Barcelona!!

Després que l’any passat no es fes la manifestació i com algunes lleis han canviat i han fet de noves… Aquest any s’ha convocat una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona, davant de l‘Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat de Catalunya, en principi estaven convocades totes les associacions de Catalunya que acullen a infants Saharauis. La nostra associació, SAIS; vam arribar dels primers, vam fer una mica de tertulia, ja que aquesta setmana teniem molts actes, i no vam fer la trobada al Parc Catalunya i vam aprofitar a comentar que havíem sortit als diaris, ràdio, i diferents pagines web: Ajuntament  de Sabadell, diari sabadell, regiduria cooperació, associació de dones saharauís,

Ens hem assebentat que per primer cop a Barcelona , en aquest cas l’alcaldessa Ada Colau, va rebre als infants Saharauís que estan acollits a Barcelona, on va rebre de mans de la presidenta d’ACAPS, VA REGALAR DOS LLIBRES de contes saharauís i després els van convidar a un mini pica pica.. agafant el compromís d’ajudar i recolzar al poble Saharauí PER PRIMER COP UN ALCALDE DE BARCELONA ESTÉN LA MÀ AL POBLE SAHARAUÍ.  La meva felicitació a la nova alcaldessa.

Quan van acabar la recepció van sortir tots els infants Saharauís a la plaça i totes juntes i tots junts van reivindicar la causa del poble Saharauí!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: