“Una de cal y una de arena”

Avui l’Abdelhag i l’Abraham quan s’han llevat han marxat a l’hospital Taulí, tocava visita a l’Otorrino.

IMG_4936

Han estat fent la visita,, l’audiometria…. I si! s’ha d’operar… hauria de ser dos anys entre una cosa i una altra (mínim).. S’ha quedat l’Abdelhag amb una cara seriosa perquè havia de passar temps sense la seva família; no li ha fet gaire gràcia.

Quan ha acabat la visita, han anat una estona al parc, havíem quedat amb el Marcos i el Hassan, ha vingut super content, teníen ganes de trobar-se,

Quan han arribat a casa, hem acabat de prepar el dinar i després quan hem acabat han estat una estoneta jugant a la Wii, ens hem canviat i hem marxat cap a la piscina… hem estat poca estona perquè l’aigua estava geladissima!. Com els nois estaven una mica moguts, en quant la Emma veu la possibilitat d’escapolir-se… ho fa, ahir va marxar a dormir a casa dels yayos, i ara ha marxat amb l’Abraham a veure a la besàvia, i han hagut de passar per el corte inglés a fer un canvi.

IMG_4949

Per sopar han demanat bikinis i a més a més no ho saben però hi haurà una sopresa, doble…. Una serà l’Skpe amb la seva familia i una cosa del Sàhara carn de camell, el Marcos ens ha passat una mica per tastar-la.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: