Sorpresa pel Ruben

A les 12:30 l’Abraham va anar a buscar a l’Abdelhag a casa del Marcos i Mònica, havien marxat la nit abans a pescar.. a veure quina aventura explicava…

Quan va arribar va explicar que per sort no havien pescat res .. (la cosa era que estava content perquè li haviem dit que si pescaven alguna cosa, s’ho havia de menjar ell; i clar això de menjar peix… no ho veia GENS, GENS clar). Va explicar també que havíen anat a la platja, s’havien banyat… i s’havien posat a pescar, com no van pescar res, van marxar a dormir a casa.

Dilluns va ser l’aniversari del Rubén, el cosí de l’Abraham, així que tota la familia de l’Abraham van pensar fer-li una sorpresa, i van quedar en fer un dinar sorpresa. Quan va arribar tota la familia l’Àlex, la Emma i l’Abdelhag van saludar i es van posar a jugar amb un nen que hi havia al bar. A l’hora de fer el pastís van aparèixer i van donar el pastís i regals i  van continuar jugant fins l’hora de marxar.

l’Abdelhag est encantat de fer reunions familiars i de trobar-nos amb gent i parlar i riure… Diu que a casa seva sempre es troben i reuneixen, tant és aixi que els anava convidant a venir a casa, principalment al Roger i l’Albert.. ( un por “bailarin de Breakdance” i l’altre per “Rapero-Grafitero” ( segons la seva imaginació!)

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: