Dia complert

Avui ens hem llevat i tots estavem una mica “vagoncios”, no teniem ganes de fer res però no volíem estar a casa ( comença a respirar-se certa tensió- els nervis per marxar, i els dobles sentiments de no voler que marxi ni marxar  i estar cansats per necessitar l’espai de relax) així que finalment … he accedit a les infinites proposte de l’Abraham a tornar al Geocaching.

Hem estat mirant per Ripollet i està plagat de caches per trobar. Així que els hem dit que marxaven a buscar tresors.

Serem cazadores de tesoros?

Així que hem sortit i a buscar tresors i hem trobat un molt a prop d’on anem cada dia!! i hem flipat!!

Això és un tresor?,

Ens el podem quedar?

Els ha costat a tots tres entendre que la gràcia del joc és trobar coses que amaga la gent i que no cal que sigui una cosa que ens enduem el tresor és trobar-ho i amagar-ho perquè algú altre ho torni a trobar… Els hem fet la similitut amb jugar a fet i amagar i s’han quedat convençuts.

Hem continuat  buscant i buscant…

El meu nivell competitiu (tot i que la gent no ho sap, és molt elevat, no m’agrada perdre i donar-me per vençuda…) així que hem continuat buscant i hem tingut un altre èxit i dos fracassos (no definitius, perquè tornaré  jo ho sé, l’Abraham ho sap i el cache ho hauría de saber)…

Com havíem de comprar i era una mica just per comprar i fer el dinar… hem hagut d’abandonar la busqueda!!! GRRRRRR

Després de dinar hi havia dualitat de desitjos, uns volien anar a la piscina i l’altre volia anar en bicicleta; finalment ha guanyat la majoria i hem anat a la piscina, però com passa abans de sortir… ens hem enfadat i alguns hem anat amb morros (enfadats) cap a la piscina!!!

A l’arribar l’enfadat s’ha assegut a la tovallola fins que era una tonteria perquè estava perdent el temps i si estava a la tovallola no s’estava banyant, així que s’ha posat els taps i gorro i cap a l’aigua!!. Hem estat fins que han començat a sortir perquè feia fred, aleshores jo m’he sucat ( l’aigua estava glaçada) i hem marxat.

A l’arribar a casa els nois han preparat una sorpresa per després de sopar. Hem sopat i han tret la sorpresa una coca de llimona amb trocets de xocolata; estava boníssimaaaaaaaaa!!

Moltes gràcies nois!!

Per cert ens han demanat anar més dies a buscar tresors!! VISCA ALEMXEAB

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: