Sopar Saharauí

Avui l’Abdelhag s’ha llevat entre emocionat i enfadat, tenia moltes ganes d’anar a casa de la Sonia i Manolo, Nerea i Laia, també son familia acllidora de SAIS, i tenen acollida a la Sukina “l’enfadamenta” era perquè li feia mal el cap i l’oida…ens hem adonat que li supurava una mica així que ens hem acostat al cap…. i li han donat la noticia….. No es podrà banyar  a la piscina perquè té otitis., li han donat la medicació i cap a casa.

Quan ha arribat a casa ens ha dit que el metge li ha dit que no es podria banyar però… semblava que no li importés gaire.

Quan hem acabat de dinar, ens hem arreglat, preparat el sopar i hem anat cap a casa del Manolo i la Sonia, quan hem arribar nosaltres ha començat a arribar tota la colla (aquest any erem uns quants).

Ha arribat la Monica, el Marcos, amb els seus fills Sahara i Nil, amb el Hassan; La Juli, Mari, Lolo amb el Hassan, la Eva, el Juan P , la Valentina i Mohamed, el Paco amb la Maria Jesús i la Fatimetu, Manoli amb el Joan, Pol i Neo; la Rosa amb el Juan P i Nekane, la Ester i l’Ali; la Maribel amb la Queralt i l’Asma i Benna, Miriam amb l’Enrique, Lucas i Ali, la germana de la Sonia amb els seus dos fills..

Cal dir que la Sonia i el Manolo, com la seva família ens van acollir molt bé a casa seva, tenint en comte que erem unes 40 persones que vam ocupar la piscina i els llits elàstic, ens van oferir tot i mes.. Sobretot cal dir que totes i tots vam gaudir d’una nit màgica, parlant, rient, menjant, banyant-nos… Va ser GRAN NIT amb una GRAN FAMILIA- SAIS- i uns grans anfitrions i anfitriones.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: