Don’t stop me now!

Tenim la sensació que queda poquet i volem aprofitar el temps al màxim. Avui ens hem llevat ben d’hora i, mentre l’Emma i jo ianàvem a renovar el carnet d’identitat (millor m’estalvio comentaris), la Xènia ha preparat el dinar: Anàvem al Zoo!

Quan hem arribat hem sortit pitant. L’Àlex, expert en la fauna, portava tot l’equip d’investigació. Hem arribat i, nomès començar ja estàvem cansats! Com que els grans també ho estàvem, en confiança, hem agafat una cosa que no fem mai: un cotxet (tipus els de golf)! En contrast amb la vergonya meva i de la Xènia, els nens estàven flipant, sobretot l’Abdelhag que ja el veia com si fos un Fòrmula 1. De fet, l’havíem d’anar frenant perquè no toqués els pedals ni la clau.

DSC_0067

Com sempre, hem gaudit dels animals (debat filosòfic a part, aquí potser no toca), amb l’afegit (aquest cop més desbocat que l’últim) de l’Abdelhag. Es sorprenia d’un animal per flipar encara més al següent, amb la mirada de l’Àlex i la Emma sobre ell.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Després de dinar hem passat pel punt de maquillatge que la Emma no perdona: purpurina sobre fons de papallona. L’Àlex s’ha afegit ràpidament i l’Abdelhag, després de molts estira i arronsa, s’ha atrevit. En algunes coses veiem com vol ser més gran del que és realment i una part d’ell encara vol jugar i divertir-se com els petits. La seva cara de satisfacció ha estat la resposta.

Un cop hem acabat, hem anat cap a casa a descansar una mica, però no gaire perquè teníem piscina!

IMG_1317

Ells amb les piles carregades i nosaltres que no hem trobat el carregador hi hem anat. Sembla que l’Abdelhag vulgui aprofitar cada moment a l’aigua com si fós el darrer. un altres cop, ens ho hem passat súper bé!

Deixa un comentari